Nová státní pujčka

Vláda ČR schválila nařízení o použití prostředků Státního fondu rozvoje bydlení na modernizaci bytů pro mladé. Díky tomu mohou lidé do 35 věku let získat nízkoúročený úvěr v hodnotě až 150 000 Kč. Tato půjčka je velmi výhodná nejen díky úrokové sazbě 2%, ale také proto, že není třeba ručit nemovitosí a máte tak možnost získat hypotéku. Další výhodou je snadné vyřízení. Doporučujeme! Více zde!







Tepelné čerpadlo

Topte levně!

Zkuste tepelné čerpadlo!
Médium, které Vám navždy
topí levně!

Kdo jsme?

Není to tak dávno, co jsme si jako zaměstnanci v ekonomických a stavebních oborech, kladli stejné otázky jako naši současní zákazníci: Máme jít bydlet do vlastního domku? Kde na to máme vzít peníze? Zvládneme to sami?
Ke spokojenosti nás obou jsme to dokázali a bydlíme se svými rodinami každý ve svém domku. Při té klikaté cestě do „vlastního“ jsme načerpali velké množství zkušeností. Setkali jsme se s nepříjemným úředním „šimlem“, narazili na nedostatečnou informovanost, překonávali neprofesionalitu dodavatelů a snažili se ušetřit, kde to bylo možné bez omezení kvality. A tak jsme se ke spokojenosti našich současných zákazníků rozhodli založit ?rmu, která nabídne ostatním všechno to, co nám při stavbě vlastních rodinných domů chybělo: Jednoduše, profesionálně a levně postavit rodinný domek!



Za Levné stavby majitelé firmy

Ing.David Růžička
Aleš Jindra


Kdo jsme?

Nebojte se za námi přijít pouze s nápadem! Vymyslíme Vám vhodnou variantu. Pokud máte družstevní byt , pomůžeme Vám ho prodat. Pokud nemáte pozemek najdeme ten nejvhodnější. Zrealizujeme vaše představy o bydlení spolu s vámi postavíme Váš vlastní dům.


- realitní činnost, financování – prodej bytu, hypotéka, pozemky...
- stavební inženyring, architektonický návrh
- prodej materiálu
- výstavba a realizace staveb pro bytovou a komerční klientelu


- domy
- provozovny
- garáže
- chaty
- dílčí části: zeď, plot, altán...