Nová státní pujčka

Vláda ČR schválila nařízení o použití prostředků Státního fondu rozvoje bydlení na modernizaci bytů pro mladé. Díky tomu mohou lidé do 35 věku let získat nízkoúročený úvěr v hodnotě až 150 000 Kč. Tato půjčka je velmi výhodná nejen díky úrokové sazbě 2%, ale také proto, že není třeba ručit nemovitosí a máte tak možnost získat hypotéku. Další výhodou je snadné vyřízení. Doporučujeme! Více zde!







Tepelné čerpadlo

Topte levně!

Zkuste tepelné čerpadlo!
Médium, které Vám navždy
topí levně!

Jak stavět levně?



Dům není jen pro bohaté!

NA KLÍČ I PO ČÁSTECH

Skoro každý pracuje v oboru, nebo má známé a přátelé v oborech, které nějak zasahují do stavebnictví. Proč toho nevyužít? Máte známé v kamenolomu, ve společnosti, která vyrábí elektroinstalační materiál, ve firmě, která prodává odpadní trubky nebo se zabývá výrobou oken? Pocházíte z instalatérské nebo zednické rodiny? Máte vlastní míchačku nebo nákladní auto? Neváhejte a použijte svůj materiál, své kontakty a hlavně zapojte se aktivně do stavby. Co nezvládnete uděláme my! Rozdělíme se s Vámi rádi o požitek z toho, že stavba je hlavně Vaším dílem.
Snažíme se totiž pracovat v duchu tradice českého venkova, kde bylo běžné stavět vzájemnou pomocí (svépomocí). Finanční výhody realizace stavby tímto způsobem není třeba podrobněji vysvětlovat. Buďte aktivní v rámci možností, které Vám umožní Vaše zaměstnání a my postavíme Váš dům spolus Vámi.



LEVNĚJI NEŽ SAMI KOUPÍTE

Jako stavební ?rma, která nakupujeme stavební materiál ve velkém a opakovaně přímo od dodavatelů, můžeme Vám nabídnout ceny s velkou slevou, které jen těžko seženete jinde, dokonce i přímo od výrobců nebo dodavatelů. Jsme schopni vám dodat pouze samotný materiál nebo materiál v rámci realizace stavby, na které se budeme podílet. Navíc s námi budete mít jistotu, že vše nakoupené je kvalitní, což v době levných nabídek např. od velkých řetězců není vždy pravidlem.



ČAS A ZKUŠENOSTI PŘINÁŠEJÍ PENÍZE

Poskytneme Vám komplexní finanční, právní, stavební a poradenský servis. Vše navrhneme spolu s Vámi a rozdělíme do jednotlivých etap, které se váží na stavbu objektu. Poradíme Vám s úvěry, hypotékami, prodejem bytu a stavebním spořením a v případě zájmu vše vyřídíme, co možná nejvýhodněji, podle Vašich představ a možností. Jsme schopni se aktivně podílet na složité administrativní části. Zařídit stavební povolení včetně vypracování potřebné projektové dokumentace a následného schválení, dílčí povolení (příjezdová komunikace, voda atd.). Jsme schopni Vám nabídnout i zajistit nákup vhodného pozemku. Budeme s vámi odborně i finančně kontrolovat jednotlivé etapy stavby včetně zařízení závěrečné kolaudace. Ušetříte tak velké množství času a starostí.

Jako menší firma s velkou zkušeností jsme schopni Vám optimálně doporučit materiál i technologii jednotlivých částí. Je to vždy individuální. Není třeba jen stavět kvalitně, ale i účelně. Použití některých materiálů i technologií je často zbytečné. U stavebních firem je ale běžné, že staví bez ohledu na to, co je pro Vás potřebné, vhodné a výhodné.
I u jednotlivých služeb platí, že si jakoukoliv z částí můžete zařídit sami nebo s použitím vlastních kontaktů.